Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Gisteravond 1e kerstdag was het in de Doubie nog best stuk. Alle winkels gesloten dus er is verder niet veel te doen maar de moslims vieren geen kerstfeest. Voor de dames die er nog waren best een goede dag. De Geleenstraat was helemaal dicht. Ze vertelden mij dat op Nieuwjaarsdag alles gesloten is, teveel dronken lieden, niet veilig voor de dames alleen.
nee hoor oudjaarsdag en nieuwjaarsdag is geleenstraat 110 sowieso open. Oudjaarsdag tot 17:00 en nieuwjaarsdag vanaf 11:00
 
Ik heb een aantal keer een dame gezien in de geleen op nr 110 en 110p die aangaf uit India te komen, ze heeft ook echt een indiaans uiterlijk. Leeftijd tussen de 20-30. Weet iemand wie dit is?
 
Oké, maar de Geleenstraat is niet helemaal dicht, al zal het wel heel rustig zijn.
Of de Doubletstraat helemaal gesloten zal zijn betwijfel ik, maar zal sowieso niet druk zijn.
 
Laatst bewerkt:
Naydu (Neudi) die vroeger in Doubletstr. nr. 77 zat weer gezien op nr. 38 of 40. Zeven jaar geleden vertrokken. Zag er leuk uit, wel een stuk dikker geworden. De komende 3 weken zit ze op verschillende plaatsen aan het eind van de straat, daarna is nog onduidelijk.
Vandaag na jaren haar weer eens bezocht en blij verrast met het ultieme GFE gevoel, waar alles plaatsvond en niet naar de klok gekeken werd. Een aanrader voor vooral ouderen.
 
Hallo allemaal
Wie weet of (Nederlandse) Nelli nog werkt, ze ontving voor de coronatijd in de Doublet eerst op 42k1, en daarna op 40k1, ze kon je geweldig diep pijpen, heb haar na de corona nooit meer gezien. Zou daar graag verandering in willen brengen, en heb helaas haar telefoonnummer niet meer.
Hoop op antwoord
 
Terug
Bovenaan Onderaan